• Faqja Prona.al shitet. Kontak tek http://bit.do/prona-al
author Faqja Shitet. Na kontaktoni ne Facebook

Cmimi Nga Nga deri

Krahaso Listimet

Rregullat dhe cmimet e postimeve:

C’do postim duhet tu permbahet rregullave te faqes dhe ligjeve te vendit.

Ne mbajme te drejten te refuzojme c’do lloj postimi, per c’do lloj arsyeje. Kjo eshte standard ne c’do faqe private.

 

Cmimi:

Tani per tani, deri ne nje postim tjeter, gjithcka eshte pa para. Pra 100% falas, per te pakten 3 muaj. Pse? Edhe s’kemi aq traffic edhe faqja akome eshte ne fazen beta, pra gjerat mund te mos punojne 100% sic duhet. Kur nuk kerkojme para, disa gjera te vogla qe nuk funksionojne sic duhet edhe falen 🙂

 

 

Krijo llogari: