• Faqja Prona.al shitet. Kontak tek http://bit.do/prona-al
author Faqja Shitet. Na kontaktoni ne Facebook

Krahaso Listimet

Misioni Yne

Misioni yne eshte te behemi portali me i mire per prona, duke te bashkuar shitesit me bleresit, dhe qera marresit me qeradhenesit. E kuptojme qe duhet kohe sepse s’jemi faqja e vetme po do punojme ne ate drejtim.

Pse duhet te reklamoni pronen tuaj tek prona.al ?

  • Ka shume portale te tjera po shume pak prej tyre merren vetem me prona
  • Prona.al nuk shet direkt tek bleresi, pra nuk jemi aspak ne konkurrence me agjensite immobiliare, perkundrazi i ndihmojme te gjejne bleres per pronat.
  • Prona.al ka nje sistem unik per menaxhimin e pronave nga shitesi dhe vecanerisht nga agjensite, agjentet. Mqs ne nuk shesim direkt, emri i agjensive, logoja, adresa URL, Facebook etj etj te gjitha jane te shfaqura ne te gjitha faqet e pronave. Gjithashtu agjensite ane mundesi te shtojne agjente dhe tu caktojne atyre pronat e tyre.
  • Prona.al ka nje sistem te brendshem komunikimi ku bleresit te cojne mesazhe private dhe aty mund tu pergjigjesh. Ose thjesht merr telefonin, zgjidhja eshte e juaj 🙂